cikkszám: 720637
(0)

Audioquest Blizzard tápkábel 2m

351.900 Ft/db
Low-Z / Földzaj-csökkentő 3 pólusú tápkábel​
Készleten
Ingyenes szállítás
Foxpost szállítás
Színek:
Mennyiség
Specifikáció
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Low-Z / Földzaj-csökkentő 3 pólusú tápkábel
63% Perfect-Surface Copper+ (PSC+ Tökéletes, polírozott felületű réz) & 37% Long-Grain Copper (LGC – hosszú kristály szerkezetű réz) vezetők
igen
A tökéletesen koncentrikus vezetők csökkentik a vezető szálak közötti kölcsönhatást és a mágneses zavart
igen
Ground Noise Dissipation Földelési zaj csökkentő technológia (US Patent # 9,373,439)
igen
ZERO karakterisztikus impedancia (50Hz – 1MHz), amely lehetővé teszi a kompresszió mentes áram átvitelt
igen
72VDC Dielectric Bias System (DBS) (US Patent #7,126,055)
igen
Irány szabályozott vezetők
igen
Termékleírás

Termékleírás

A váltóáram (AC) messze nem tökéletes tápforrás. Az AC technológia több, mint egy évszázada létezik és sosem arra tervezték, hogy megfeleljen napjaink nagyfelbontású audio-video komponenseinek. Az AC zaj jelen van a hasznos forrásnál és még súlyosabbá válik a rádiófrekvenciák miatt, amelyek hozzáadódnak (az AC tápkábel által felszedve) és a komponensek tápegységeihez valamint földelt áramköréhez csatolódnak. Ez torzítást és alacsony szintű jelveszteséget okoz az "elfedő hatásnak" (angolul masking effect) nevezett jelenség képében. A legtöbb elektromos tápkábel és kondicionáló ill. regenerátor bizonyos pontig segítséget jelent, de egyszerűen nem képesek ezt megszüntetni.

A végerősítők bármely váltóáramú hálózat számára kihívást jelentenek, mivel hirtelen nagy fogyasztás esetén az átmenő áram feltétele (még ha rövid ideig is) az átlagoshoz (RMS) képest sokszorosára nőhet. Emellett a végerősítők minden más komponenshez képest egyediek, mivel az áramot dinamikusan, nem folyamatosan veszik fel. Noha sok elektromos tápkábel rendelkezhet alacsony DC ellenállással hogy valamennyire megfeleljen ennek a követelménynek, az AC tápkábel karakterisztikus impedanciája azért is felel, hogy kompromisszum mentes teljesítményt nyújtson. Sok prémium kategóriájú tápkábel összeszoríthatja vagy összenyomhatja a hang folyamot, mivel karakterisztikus impedanciájuk korlátozza a tranziens áramot.


NAGY TISZTASÁGÚ ÉS TÖKÉLETESEN KONCENTRIKUS PSC+ VEZETŐK

A Blizzard tápkábel vezetői kizárólag Perfect-Surface Copper+ (PSC+)-t tartalmaznak. Mind a kiváló fém minőség, mind a vezetők geometriája nagyban csökkenti a fül számára fárasztó tranziens intermodulációs torzítást (TIM)

FÖLDELÉSI ZAJCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA – Ground Noise-Dissipation

A tápkábelek földvezetéke védelmet nyújt esetleges vezeték hibák ellen, de egyúttal antennaként is viselkedik. Ezáltal ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Ez az RF zaj a készülékek tápegységén túljut és közvetlenül zavart okozhat a rendszer legérzékenyebb audió/videó áramköreiben. Az AudioQuest szabadalommal védett Földelési Zajcsökkentő Technológiája nagyban csökkenti ezt a torzítást és sohasem tapasztalt szintű zajcsökkentést eredményez a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb spektrumán. A közös módú fázis-kioltó topológia és a szabadalmaztatott szigetelőanyagok további differenciál módú lineáris szűrést biztosítanak. (US Patent # 9,373,439)

IRÁNYÍTOTTSÁG

Minden húzott fémszálnak vagy vezetőnek van egy nem szimmetrikus, ezért irányultsággal rendelkező kristályszerkezete. Az AudioQuest kábelek csökkentik az így keletkező rádiófrekvenciás impedancia változásokat és elvezetik a zajt, amely torzítást okozna. A helyes irány megállapítása minden legyártott vezető esetében, amelyből utána az AudioQuest audió kábelek készülnek, meghallgatással történik. Ahol ez szerepet játszik, a helyes irány a vezetőkön fel van tüntetve a legmagasabb hangminőség biztosítása érdekében. A legtöbb AudioQuest kábel esetében a nyilak egyrészt jelzik a helyes bekötési irányt a zajcsökkentéshez, másrészt információval szolgálnak az árnyékolás és a föld nem szimmetrikus bekötéséhez a teljes rendszer optimális teljesítményéhez.

DIELEKTROMOS BIAS RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS):
Minden szigetelés egyben olyan dielektrikum, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Az AudioQuest szabadalmaztatott DBS-e egy erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja a szigetelés molekuláit.


Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Számunkra kritikus a sima, stabil, alacsony zajszintű tápellátás. Teljesen alapvető az audio teljesítményhez. Ezért terveztük a Power-Line hálózati kábelt. Bonyolult, precíziós tervezésű konstrukcióját szilárd mechanikai mérnöki elvek alapján határozták meg és finomították, majd több száz órányi tes...
279.990 Ft
 Az ár 1 darabra vonatkozik Csúcsminőségű, 24 k. aranybevonatú villásdugóval és IEC csatlakozóval szerelt hálózati kábel....
279.000 Ft
Utoljára megtekintett termékek