cikkszám: 100565
(0)

Audioquest Dragon Source 15A tápkábel, 3 m

5.521.500 Ft/db
Tapasztalja meg, hogy mennyivel jobban teljesíthet hifi/házimozi rendszere amint megfelelő AudioQuest minőségen szűrt árammal kínálja!
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Foxpost szállítás
Méretek:
Mennyiség
Specifikáció
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Az NRG-Y2 kábelek irányhelyes LGC vezetőt használnak ún. féltömör csokorba rendezve. Utóbbi azt jelenti, hogy a szálakat még feszesebben igazították egymáshoz, és a köpenyen belül sosem változik meg a helyzetük. Ez a fajta szerkezet jelentősen csökkenti a szálak interakciós torzítását. A nagyobb tisztaság és a tisztább szemcse szerkezet az LGC rézben még tovább csökkenti a torzítást.
Ehhez hozzáadódik az NRG-Y2 hifi tápkábelekben megtalálható, irányhelyes ezüstözött bevonat, amely hatékonyan csökkenti az RF zaj felszedését. Az eredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!
Termékleírás

Termékleírás

A váltóáram (AC) messze nem tökéletes tápforrás. Az AC technológia több, mint egy évszázada létezik és sosem arra tervezték, hogy megfeleljen napjaink nagyfelbontású audio-video komponenseinek. Az AC zaj jelen van a hasznos forrásnál és még súlyosabbá válik a rádiófrekvenciák miatt, amelyek hozzáadódnak (az AC tápkábel által felszedve) és a komponensek tápegységeihez valamint földelt áramköréhez csatolódnak. Ez torzítást és alacsony szintű jelveszteséget okoz a ?maszk hatásnak? (angolul masking effect) nevezett jelenség képében. A legtöbb elektromos tápkábel és kondicionáló ill. regenerátor bizonyos pontig segítséget jelent, de egyszerűen nem képesek ezt megszűntetni.

A végerősítők bármely váltóáramú hálózatnak kihívást jelentenek, mivel hirtelen nagy fogyasztás esetén az átmenő áram feltétele (még ha rövid ideig is) az átlagoshoz (RMS) képest sokszorosára (RMS) nőhet. Emellett a végerősítők minden más komponenshez képest egyediek, mivel az áramot dinamikusan, nem folyamatosan húzzák el. Noha sok elektromos tápkábel rendelkezhet alacsony DC ellenállással hogy valamennyire megfeleljen ennek a követelménynek, az AC tápkábel karakterisztikus impedanciája azért is felel, hogy kompromisszummentes teljesítményt nyújtson. Sok prémium tápkábel szorítja vagy összenyomja a hang folyamot, mivel karakterisztikus impedanciájuk korlátozza a tranziens áramot.

Tömör, tökéletes felszínű (PSC+) vezetőszálak
Kompresszió nélküli magas áram átvitel
Saját szabadalomra épült, földelési zajt elnyelő technológia
Zéró karakterisztikus impedancia (50 Hz ? 1 MHz)
Saját szabadalmú 72VDC aktív szigetelő rendszer
Irányhelyes vezetőszálak

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Utoljára megtekintett termékek
Utoljára megtekintett termékek