cikkszám: 720224
(0)

AudioQuest Robin Hood-Zero 2×3 m szerelt hangfalkábel

819.000 Ft/db
Üzletünkben meghallgatható!
Az ár 2 x 3m szerelt párra vonatkozik!
Az AudioQuest Folk Hero szériája a Mythical Creature alatt található. Két kábelből áll (William Tell és Robin Hood), amelyek ugyanazokat a technológiákat tartalmazza a Folk Heroes család, csak kevesebb vezetővel. A Robin Hood a felhasználástól függően összesen öt különböző kiszerelésben (ZERO, BASS, SILVER, ZERO BiWire, Silver BiWire) rendelhető.
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Foxpost szállítás
Mennyiség
Specifikáció
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Termékleírás

Termékleírás

Az AudioQuest kipróbált és tényleges hatékonyságú technológiáira épülő, Garth Powell és Bill Low által tervezett termékek a hangfal kábel legbosszantóbb hátrányára összpontosítanak: az erősítő forrás impedanciája és a hangfal töltési impedanciája közti különbségre. Azzal, hogy a hangfalkábel impedancia karakterisztikáját (ZERO technológia) megszűntetik, az áram kompresszió és a jel/áram tranziens torzítása is jelentősen lecsökken.

Az eredmény dinamikus kontraszt, tranziens visszaadás, és olyan erős basszus, amely erőlködéstől mentes, mivel a kábel elektronikusan nem gátolja a zenét. A Mythical Creatures szériához hasonlóan a William Tell és Robin Hood is kétféle módon használható: alkalmazható önmagában, teljes sávú kábelként a ZERO modell, vagy kombinálható a hozzá illeszkedő BASS kábellel, így BiWire kombináció valósul meg. A rádiófrekvenciás zaj irányításával és szűrésével ezek a hangsugárzó kábelek jelentősen felülmúlják a korábbi technológiákat.

Tömör tökéletes felszínű réz (PSC+) erek

A tömör vezetők megelőzik az egymás mellé sodort szálaknál jellemző elektromos és mágneses interakciót is, ami a a torzítás egyik fő okozója. A felület minősége kritikus, mert egy vezető kicsit olyan, mint egy vasúti vezető a vezetőn belüli és azon kívüli mágneses mezőknek is. A hihetetlenül sima és tiszta felület, ami minden PSC maggal rendelkező AudioQuest kábel belsejében található, szinte teljesen megszünteti a harsány jelleget és nagy mértékben megnöveli a tisztaságot. Az extrém magas tisztaságú PSC tovább csökkenti a réz szemcse határok által okozott torzítást, amely bármilyen fém vezetőben előfordul, így közel teljesen megszüntetve a felesleges zajokat és az OFHC/OCC/8N rezekhez viszonyítva még tisztább jelet nyújtva.

Dieletric-bias rendszer rádiófrekvenciás csapdával (DBS)

Kettő vagy több vezető között a szigetelés olyan tényező, ami befolyásolni fogja a jel integritását. Ha a szigetelés nincs irányítva, akkor az elnyelés és az energia egyenlőtlen áramlása különböző jelkésést (fáziseltolódás) okoz különböző frekvenciákon és energia szinteken, ami valós probléma a rendkívül időérzékeny többoktávos hang számára. Az AudioQuest Niagara sorozatú tápszűrőiből átvett RF csapda biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a vezetőbe a DBS mezőből.

Robin Hood kettős kábelezés

Amikor lehetőség van rá, a magas és mély „csatornák” felé történő szétválasztás érzékelhetően csökkenti a torzítást. A kettős kábelezés (biwiring) használatával a nagy mágneses mezők, amelyek a basszus energiával társulnak, kimaradnak a magas frekvenciákra szolgáló kábelből, így a finomabb magas hangok mágnesesen kevésbé zavart úton haladhatnak, mintha úszás közben eltűnnének Ön körül a hullámok. A „Rocket” családban lévő hangsugárzó kábelekben két önálló belső vezetőpár halad, a megfelelő kettős kábelezést lehetővé téve egyetlen kábelen belül.

Az AudioQuest „Type” sorozatában két kábelt kell használni, egyiket a magas, másikat a mély hangokhoz. Viszont két ZERO Full-Range (azaz teljes sávú) kábel használata nem jelent akkora előrelépést, a ZERO korlátlan sávszélessége miatt. Két ZERO Full-Range kábel használatával valójában még több RF zaj jut be az erősítőbe. Viszont ha BASS kábelt használunk egy ZERO kábellel és utóbbit kötjük be a magassugárzóhoz, akkor jelentősen csökkenthető az RF zaj.

Folk Hero hidegpréselt csatlakozók

A Folk Hero kábelek végén lévő, hidegpréselt csatlakozók az AudioQuest extrém tisztaságú vörösréz saru vagy banándugó típusai. A csupasz rezet tiszta ezüst kádba merítik ahelyett, hogy más, alacsonyabb szintű munkálattal rontanának a minőségén. Az AudioQuest Y-elágazásai és csatlakozó házai nem fémből készülnek annak érdekében, hogy ne zavarják a jel mágneses mezejét és ne indukáljanak RF zajt a vezetőbe.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
QED Supremus QE0005 készre szerelt hangfalkábel....
879.990 Ft
QED Supremus QE0004 készre szerelt hangfalkábel....
699.990 Ft
 Az ár 1 pár-ra vonatkozik Mikro Mono Filament hangfalkábel Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP) Construction: Precision Micro Mono-Filament Ribbon Conductors: 18 x 22 AWG Material: 60 Micron Silver-plated 99.99999% solid-core OFC Capacitance: 9.8pF/ft Inductance: 0.14uH/ft Propagat...
689.000 Ft
QED Supremus QE0003 készre szerelt hangfalkábel....
599.990 Ft
QED Supremus QE0006 készre szerelt hangfalkábel....
1.049.990 Ft
Utoljára megtekintett termékek